مجتبی مهدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: هر نمایش حاوی پیامی بوده و هدف از اجرای نمایش" طبل بزرگ" شاد شدن و درگیر شدن مردم با یک قصه بود.
وی با اشاره به اینکه هر قصه ای پیام خاص خود را دارد، افزود: برداشت اشخاص از قصه ها متفاوت بوده و چنانچه قصه انسجام و شکل خاصی داشته باشد پیام خود را می رساند.
مهدی با بیان اینکه نمایش " طبل بزرگ" تلفیقی از خیمه شبازی و سیاه بازی است، بیان داشت: شادی و نشاط مختص کار ایرانی و سنتی بوده و اجرای موسیقی برای این نوع کار است.
کارگردان عرصه تئاتر ایران در مورد جایگاه تئاتر در ایران ابراز داشت: تئاتر چه در حیطه بزرگسال و یا کودک به جایگاه اصلی خود دست پیدا نکرده و مسئولین آن را جدی نمی گیرند.
وی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره ها تاثیر زیادی در بالارفتن جایگاه تئاتر دارد، بیان داشت: باید هر ساله این نوع جشنواره برگزار شده و کار هایی با کیفیت بالا در جشنواره حضور یابند.
مهدی ادامه داد: مسئله ای که در بیشتر جشنواره های کشور دیده می شود عدم امکان حضور هنرمندان تئاتر برای دیدن کار های مختلف از ایران و یا کشور های خارجی است.
کارگردان نمایش " طبل بزرگ" در این مورد گفت: به دلیل ازدحام و شلوغی در جشنواره ها هنرمندان نمی توانند برای دیدن کارها و آثار سایر هنرمندان در سالن ها حضور پیدا کنند.
مهدی با بیان اینکه این موضوع مانند ترمزی مانع پیشرفت تئاتر در کشور است، ابراز داشت: در این نوع جشنواره ها که بین المللی بوده و هنرمند نمی تواند کار دیگر کشور ها را ببیند جشنواره تاثیری در ارتقا تئاتر ایران ندارد.
وی در مورد تفکیک گروه های سنی در جشنواره تئاتر گفت: تفکیک گروه های سنی در جشنواره مهم بوده اما برای تخصصی شدن این کار چندین سال وقت لازم است.
نظر شما